ua en ru

Опозиція підготувала зміни до Конституції, але ПР відмовляється їх розглядати, - Яценюк

Опозиція підготувала домовлені вчора ввечері на переговорах з Партією регіонів (ПР) законопроекти, але ПР відмовляється їх розглядати.

Опозиція підготувала домовлені вчора ввечері на переговорах з Партією регіонів (ПР) законопроекти, але ПР відмовляється їх розглядати. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради сказав голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Звичайно, допрацювали. Все напрацьоване і Партія регіонів відмовляється розглядати всі наші напрацювання", - повідомив Яценюк.
Він розповів, що напрацьовані шляхи виходу з ситуації не влаштовують ні Президента, ні ПР.

"Підготовлено кілька законопроектів: законопроект про внесення змін до Конституції, законопроект про внесення змін у закон "Про Конституційному суді", підготовлене звернення в Конституційний Суд про прискорену процедуру розгляду питання про повернення до Конституції 2004 р., підготовлені кілька шляхів виходу з ситуації, на один з яких не погоджується ні Янукович ні Партія Регіонів", - розповів Яценюк.

Нагадаємо, що вранці перед початком засідання ВР голова фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що вчора ввечері на переговорах з опозицією, було домовлено, тому що "Батьківщина" напрацює за ніч необхідні законопроекти.