ua en ru

Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт на барикадах Грушевського

Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт в буферній зоні на барикадах на вулиці Грушевського в Києві навпроти стадіону "Динамо".

Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт в буферній зоні на барикадах на вулиці Грушевського в Києві навпроти стадіону "Динамо", передає кореспондент РБК-Україна.

"Фортепіано розфарбоване в національні кольори. Це загальна цінність, яка нас всіх об'єднує. З конфлікту необхідно виходити мирним шляхом, шляхом діалогу і взаєморозуміння, саме тому ми поставили фортепіано тут, у буферній зоні", - повідомив один з організаторів.

Концерт запланований у форматі "відкритого мікрофону", коли кожен присутній має право виступити. Однак кілька гостей запросили спочатку.

Так на барикадах вже виступила співачка Руслана Лижичко і музикант Антуанетта Міщенко, яка раніше давала аналогічні концерти близько Київміськадміністрації.

Всього до 13:10 на концерті виступили чотири музиканта.

Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт на барикадах Грушевського Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт на барикадах Грушевського Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт на барикадах Грушевського Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт на барикадах Грушевського Активісти Євромайдану влаштували фортепіанний концерт на барикадах Грушевського