ua en ru

Євромайдан: Громадська Рада Майдану просить міжнародні організації направити до Києва своїх спостерігачів

Громадська Рада Майдану (ГРМ) просить міжнародні організації направити до Києва своїх спостерігачів для відслідковування ситуації на Євромайдані та недопущення можливих провокацій. Про це йдеться у зверненні ГРМ.

«Також Громадська Рада звертається до усіх громадських ініціативних груп, які вже розпочали процес об'єднання, з пропозицією провести робочу зустріч та сформувати спільну резолюцію, в якій викласти узгоджену позицію ГРМ відносно соціально-економічної та політичної ситуації в Україні. Запрошуємо приєднатися до ГРМ, засідання якого відбудеться 13 грудня 2013 р., о 20:00 в Актовій залі Будинку профспілок (Майдан Незалежності, 2). Акредитуватися можна електронною поштою: radamaydan@gmail.com. Реєстрація учасників відбуватиметься з 18.30 до 19.30.Прохання, при собі мати документ, який підтверджує особу та повноваження від громадської організації», - сказано у зверненні.

ГРМ створено сьогодні на виконання Віче Майдану. Перше зібрання, в якому прийняли участь представники 94 громадських організацій, провела Руслана Лисичко. «За результатами обговорення, ГРМ звертається до представників влади з вимогою припинити ескалацію напруги в Києві. Закликає дотримуватися Конституції України та чинного законодавства. Громадська Рада Майдану заявляє, що Майдан є унікальне суспільне явище, аналогів якому не знає європейська історія, ми не дозволимо його знищити або заплямувати насиллям», - сказано в зверненні.