ua en ru

ДАІ просить активістів Майдану забезпечити проїзд по вул. Михайлівській, Інститутській та Хрещатику

Державтоінспекція України просить активістів Майдану забезпечити проїзд по вул. Михайлівській, Інститутській та Хрещатику до Європейської площі у Києві.

Державтоінспекція України просить активістів Майдану забезпечити проїзд по вул. Михайлівській, Інститутській та Хрещатику до Європейської площі у Києві. Про це йдеться у зверненні начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка, яке оприлюднила прес-служба ДАІ.

"Сьогодні кожен з нас має докласти максимум зусиль, аби країна якомога скоріше повернулася до мирного життя, міста України стали привабливими для туристів та комфортними для городян. Як начальник Державтоінспекції, прошу вашого сприяння у нормалізації дорожнього руху в центрі столиці.... Столиця вкрай потребує відновлення руху транспорту на перекритих ділянках доріг. Зокрема, необхідно забезпечити прямий проїзд від вул. Михайлівської до вул. Інститутської, а також поновити рух по вулиці Хрещатик від вулиці Інститутської до Європейської площі", - йдеться в зверненні Сіренка.

Він зазначив, що незабаром відбудеться інавгурація Президента України, під час якої очікується на приїзд багатьох іноземних делегацій.

"Ви знаєте, мешканці різних країн весь час підтримували народ України у його боротьбі, співчували та хвилювалися за людей, які відстоювали своє право жити у вільній та щасливій державі. Хотів би, аби вони сприйняли столицю України як дійсно європейське місто з високими стандартами життя. Від чіткої організації дорожнього руху у столиці залежить комфортне та безпечне життя мільйонів людей", - зазначив Сіренко.

"Звертаюся до вас з проханням підтримати громаду Києва у бажанні безперешкодно пересуватися вулицями міста, мати можливість планувати зручні маршрути руху, без урахування обмежень у зв'язку з перекритими ділянками доріг... Хотів би, аби ви з розумінням поставилися до необхідності звільнити дану проїзну частину в центрі міста від перешкод для здійснення руху транспортних засобів", - підкреслив він.