ua en ru

Макеєнко закликає киян не користуватися особистим транспортом

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Макеєнко закликає киян не користуватися особистим транспортом.

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Макеєнко закликає киян не користуватися особистим транспортом. Його відповідне звернення оприлюднене на сайті КМДА.

"Звертаюся до мешканців столиці з проханням за можливості утриматися від користування приватним транспортом, особливо у центрі міста і прилеглих районах, а також планувати поїздки з використанням винятково наземного громадського транспорту", - заявив Макеєнко.

Також голова КМДА наголосив, що за його дорученням міський наземний транспорт працює в посиленому режимі. Залучено резервну кількість рухомого складу та організовано додаткові маршрути від усіх зупинок метрополітену.

"Ще раз наголошую на тому, що припинення роботи київського метрополітену є вимушеним заходом за зверненням Служби безпеки України у зв'язку з масовими повідомленнями до різних органів влади про можливі терористичні акти, мінування, перевезення горючих матеріалів. Крім того, отримано низку звернень від киян про перебування у метрополітені людей із підозрілою зовнішністю", - додав Макеєнко.