ua en ru

Порядок денний позачергової сесії ВР буде визначена завтра вранці, - ПР

Порядок денний позачергової сесії Верховної Ради України буде визначена завтра вранці, 28 січня 2014 р., спікером ВР Володимиром Рибаком і лідерами фракцій.

Порядок денний позачергової сесії Верховної Ради України буде визначена завтра вранці, 28 січня 2014 р., спікером ВР Володимиром Рибаком і лідерами фракцій. Про це РБК-Україна заявив народний депутат фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

Депутат повідомив, що на даний момент не відома порядок денний позачергової сесії: "Перед позачерговою сесією буде зустріч у спікера Володимира Рибака з лідерами фракцій, де і буде визначено порядок денний. Це нормальна практика. Що стосується законів, прийнятих 16 січня, то ми обговорювали можливість їх змін, але не скасування. Розмови про те, що Верховна Рада може все, скасувати закони, а потім будь-який громадянин через суд відновить їх, то це безвідповідальний шлях".

Що стосується введення в Україні надзвичайного стану, то в Партії регіонів не обговорювали можливість голосування за це рішення.

"Мені не хотілося б передбачати події підписання указу про Надзвичайний стан. В умовах, коли є надія знаходження компромісу, всі ми повинні розуміти, що не можна дестабілізувати ситуацію і саму країну. На даний момент у фракції не ведуться переговори про введення НС, голосуванні завтра в парламенті", - заявив Лук'янов.