ua en ru

Будівлю КМДА відновлюватимуть два тижні, - прес-служба

Аби привести будівлюКиївської міської державної адміністрації (КМДА) до відповідного стану, за оцінками спеціалістів, знадобиться щонайменше два тижні.

Аби привести будівлю Київської міської державної адміністрації (КМДА) до відповідного стану, за оцінками спеціалістів, знадобиться щонайменше два тижні. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Так, за дорученням голови КМДА Володимира Макеєнка у приміщенні працюватимуть фахівці, які оцінять збитки та спланують роботи із відновлення будівлі. Орієнтовно для проведення інвентаризації знадобиться щонайменше 10 днів.

Як зазначають у прес-службі, насамперед, необхідно провести прибирання та санітарну обробку, а також відновити пошкоджені телекомунікаційні мережі, протипожежну систему, облаштувати робочі місця працівників у кабінетах. Для виконання зазначених робіт було залучено комунальників з усіх районів.

16 лютого 2014 р., після серії перемовин, які були проведені між Макеєнком, представниками опозиційних сил, активістами та представниками ОБСЄ, сторони дійшли згоди щодо звільнення адміністративної будівлі на вул. Хрещатик, 36, внаслідок чого були підписані відповідні меморандуми.

Нагадаємо, активісти Євромайдану зайняли будівлю КМДА 1 грудня 2013 р.