ua en ru

Будівля КМДА і Київради досі не охороняється, - київська "Батьківщина"

Звільнена від активістів Євромайдану будівля КМДА і Київради досі не охороняється владою.

Звільнена від активістів Євромайдану будівля КМДА і Київради досі не охороняється владою. Про це повідомила прес-служба фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді.

Згідно з повідомленням, невідомі понівечили двері до кабінету фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді.

"Жодних ознак, що відбулося проникнення у кабінет немає. З усього побаченого я можу зробити лише один висновок - це інсинуація зламу кабінету, для імітації невиконання мітингувальниками та опозицією домовленостей з владою щодо звільнення адмінбудівель", - заявила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова.

За її словами, спроба зламати кабінет фракції могла бути тільки з боку влади, бо "мітингувальникам це непотрібно. Адже за всі три місяці революції жодної спроби увірватися до нашого кабінеті не було".

Жодних інших ознак вандалізму щодо інших кабінетів на 7 поверсі будівлі Київради, де знаходиться кабінет фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді, виявлено не було.

"Це не перша і, впевнена, не остання провокація з боку влади навколо Київради, адже влада не хоче виконувати домовленості. Якщо це не так, то чому будівля Київради та КМДА, звільнена мітингувальниками добу назад, досі не охороняється належним чином?" - наголосила Меліхова.

Нагадаємо, 16 лютого протестувальники звільнили будівлю КМДА, кілька облдержадміністрацій і частину проїзду на вулиці Грушевського.